måndag 21 december 2009

Hej fran Byron Bay!

Har kommer en snabb update fran ljuvliga Byron Bay! Vi har spenderat nastan tva vackor pa detta harliga stalle fullt av sol, bad, surfing, ljumma kvallar med livemusik och allman livsnjutning! Bott har vi gjort pa samma hostel som froken Burmeister och jag gjorde for nastan fem ar sedan... Fem ar! Tiden gar och vi med den, som farfar brukade saga.
Byron ar sig i vilket fall valdigt likt, med skillnaden mer turister och mer overpriser. Men stranden, vattnet och den mysiga huvudgatan ar precis som jag minns det.

I forrgar hyrde Malin och jag varsin surfbrada och gav oss ut i vagorna. Dessa var dessvarre inte superbra for surfing sa det var en himla flangande upp och ner pa den snorhala bradan, men kul var det! Och visst stod vi upp! Efter ett tappat armband, blamarken pa hoftbenen och for mycket saltvatten i ogon, oron och mun gav vi dock upp. Vem vet, kanske blir det lite mer vattenlek innan vi aker hem... :)

Ikvall tar vi nattaget ner till Sydney dar vi ska bo hos Charlotte och Clare for att fira jul och nyar. Myspys! Imorgon blir det serios IKEA Food-shopping infor julafton - och hemska tanke om kaviaren skulle vara slutsald! Tisdag ska vi forsoka slanga ihop en sats lussekatter och kanske nagot julgodis :)

Well, maste rusa, men lovar att forsoka ladda upp lite bilder fran Charlottes dator i Sydney i veckan! Och just det, for alla er ekonomer sa har ni sedan forra inlagget ocksa fatt en ny redaktor for kvalitetstidningen Reversen till varen. Gissa vem? :)

Mys av den vita julen for mig ocksa sa hors och ses vi snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar